Overslaan naar content

Oproepkracht Trainer PSV Soccer School

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
PSV Academy

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste oproepkracht die een bijdrage wil leveren aan de PSV Soccer School? Heb je interesse in voetbaltrainingen, het creëren van voetbalplezier bij kinderen en klaar voor een uitdaging? Dan is dit jouw kans om een transfer te maken!


Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.


Om de organisatie naar een hoger niveau te brengen, zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van Oproepkracht Trainer PSV Soccer School.

Vereisten

Wat ga je doen als Oproepkracht Trainer PSV Soccer School?

Als trainer van de PSV Soccer School maak je deel uit van een groep trainers die zich bezig houdt met de ontwikkeling van voetballers, zowel individueel als in teamverband. Dit gebeurt volgens onze visie en trainingsmethoden.


Dit ga je allemaal doen:

  • Je bereidt trainingen voor en geeft deze aan groepen in binnen- en buiteland, de groepen aan wie je training geeft zijn Nederlandstaling
  • Je bent een coach voor de voetballers en helpt ze om beter te worden
  • Met dit alles houd je rekening met de verschillende niveaus binnen de groepen

Niet alleen help je voetballers zich te ontwikkelen, maar ook jijzelf blijft groeien. Zo krijg je vanuit PSV een begeleiding en bestaat er de mogelijkheid om door te groeien.


Wie ben jij? 

  • Minimaal in bezit van UEFA C/TC3; 
  • Twee jaar of meer relevante trainerservaring op het gebied van (jeugd)voetbal; 
  • Zowel doordeweeks als op zondagen inzetbaar (overdag en avonden); 
  • Beheersing van de Engelse taal is een vereiste; 
  • Je omarmt de visie en werkwijze van de PSV Academy; 
  • Je bent een positieve teamspeler die zichzelf wil blijven ontwikkelen;


Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Goed om te weten is dat Driessen als uitzendbureau onze partner is bij de werving & selectie. De sollicitatieprocedure loopt via Driessen HRM. Solliciteren kan via:
https://www.driessen.nl/vacatures/oproepkracht-trainer-psv-soccer-school-29088

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of