Overslaan naar content

Oproepkracht Videoanalyse

Op locatie, Hybride
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
PSV Academy

Functieomschrijving

Ben jij de oproepkracht Videoanalyse die actief mee wil bouwen aan de PSV Academy? Heb jij interesse in filmen en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om een transfer te maken naar PSV. Lees deze vacature en reageer direct via de site.


Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.


Om de organisatie naar een hoger niveau te brengen, zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van Oproepkracht Videoanalyse voor de wedstrijden filmen van Jong PSV en PSV Vrouwen.
  
Wat is de PSV Academy?

De PSV Academy is een belangrijk onderdeel van de club. De Academy heeft als doel zoveel mogelijk spelers op te leiden voor het eerste elftal.

Vereisten

Wat ga je doen als Oproepkracht Videoanalyse?

Je gaat uitwedstrijden filmen op basis van tactiek die gebruikt gaan worden voor besprekingen voor Jong PSV en PSV Vrouwen.

Primaire kerntaken van Oproepkracht Videoanalyse:

- Filmen van uitwedstrijden van Jong PSV en PSV Vrouwen
- Set-up klaar zetten zodat de videoanalist meteen kan inpluggen
- Samenwerken met de analist zodat beelden in de rust getoond kunnen worden

Je profiel als Oproepkracht Videoanalyse:

- Affiniteit met voetbal en PSV in het bijzonder
- Samenwerkingsgericht
- Basis kennis videoanalyse (myva)
- Basis kennis camersettings
- Communicatief vaardig

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.

Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite of via de onderstaande link bij Driessen.

Vacature Oproepkracht Videoanalyse in Eindhoven | Driessen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of