Stage Beweegcoach PSV+

Job description

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor PSV+? Heb jij interesse in sport, gezondheid en leefstijl en doe je een opleiding in de richting van HBO Sportkunde/ Sport, Gezondheid en Management/ Beweeg- en Leefstijladviseur? Dan is dit jouw kans om PSV te versterken. Lees deze vacature en reageer direct via de vacaturesite. 

 

Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.

 

PSV is op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiair(e) Beweegcoach PSV+ voor een meewerkstage van minimaal 15 uur per week. De stage zal starten in september 2020 en zal tot en met juli 2021 duren (één schooljaar).  

 

Wat is PSV+?

PSV+ is een leefstijlprogramma ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven in en rondom Eindhoven dat gaat over het creëren van  gezondheid en vitaliteit. In totaal bestaat het uit twaalf groepsbijeenkomsten van twee uur, één uur theorie en één uur bewegen in en rondom het Philips Stadion. Bewustwording, bewegen, voeding, ontspanning en energiemanagement zijn bij PSV+ de kernbegrippen. Samen met collega’s wordt gefocust op doelgericht en gezonder eten, minder zitten, meer bewegen en ontspannen.

  

Wat ga je doen als stagiair(e) Beweegcoach PSV+?

Momenteel zijn we op zoek naar een stagiaire voor de functie van Beweegcoach PSV+. Als stagiair(e) Beweegcoach help je deelnemers bij PSV+ hun doelen te realiseren op fysiek en mentaal niveau.

Tijdens deze stageperiode wordt je vooral samen met je collega’s verantwoordelijk voor de praktijkbijeenkomsten waar je beweeglessen gaat verzorgen in en rondom het Philips Stadion.

Primaire kerntaken van de stageplaats Beweegcoach PSV+?

 • Verantwoordelijkheid beweegbijeenkomsten verzorgen in en rondom het Philips Stadion
 • Meehelpen bij theoriebijeenkomsten over motivatie, voeding, beweging, rust en herstel
 • Nieuwe trends en ontwikkelingen nauw in de gaten houden
 • Indien nodig; ondersteuning bieden bij projecten van PSV Foundation

Job requirements

Wie zoeken wij bij PSV+?

 • Derde- of vierdejaars HBO student Sportkunde/ Sport Gezondheid en Management of Beweeg- en Leefstijladviseur of een soortgelijke richting.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Proactief
 • Vriendelijk
 • Flexibiliteit (twee avonden beschikbaar)
 • Affiniteit met werken met volwassenen   

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.

Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.    

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.