Stage PSV United

Job description

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor de PSV Foundation? Heb jij interesse in de ontwikkeling van kinderen, het ondersteunen van maatschappelijke programma’s en doe je een opleiding in de richting van Sport en Bewegen of een Sociaal pedagogisch opleiding? Dan is dit jouw kans om PSV op tijdelijke basis te versterken. Lees deze vacature en reageer direct via de vacaturesite. 

 

Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top!

 

De PSV Foundation is op zoek naar enthousiaste en zelfstandige Stagiair(e) PSV United. De stage zal starten op 19 oktober 2020 en duurt tot 28 mei. (32 weken) . Afhankelijk van stageopdrachten vanuit de opleiding vragen we 32 uur tot 40 uur per week inzet. Dit kan in overleg worden afgestemd.

 

Wat is de PSV Foundation?

PSV is zich ervan bewust dat zijn status als een van de grootste voetbalclubs in Nederland maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. De club bevindt zich in de positie – en is daarmee vereerd - een positieve invloed te kunnen uitoefenen op het welzijn van de maatschappij. Met tal van programma’s toont PSV via PSV Foundation die maatschappelijke betrokkenheid.

De stichting heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de hedendaagse maatschappij in de regio Eindhoven met aan PSV en voetbal gerelateerde maatschappelijke activiteiten en programma’s. Op een hartelijke, betrokken, oprechte en daadkrachtige manier wil PSV Foundation verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren bij individuen, groepen en wijken.

 

Wat is PSV United?

Bij PSV United zet de PSV Foundation voetbal in om cohesie bij geselecteerde jongeren van 10 tot 15 jaar in de Eindhovense wijken en Geldrop te vergroten. De trainingen bij PSV United maakt deelnemende jongeren bewust van verantwoordelijkheden en stimuleert hen doelen te bereiken. Deze doelen kunnen persoonlijk zijn of gericht op de wijk waarin zij leven.

 

Wat ga je doen als Stagiair(e) PSV United?

Naast het uitvoeren van je mogelijke stageopdrachten ondersteun je bij de organisatie van diverse activiteiten voor PSV United. Je ondersteund o.a. bij de trainingen én wijkactiviteiten en ondersteunt in de communicatiewerkzaamheden richting de pijlers van het programma.

Job requirements

Wie zoeken wij bij de PSV Foundation? 

  • MBO in de richting van Sport en bewegen of Leisure Management
  • Creatief
  • Toont initiatief
  • Sociaal vaardig
  • Goed in de omgang met kinderen
  • In bezit van een rijbewijs

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de waarden die horen bij de PSV Foundation. Dat zijn: Hartelijk, Betrokken, Oprecht en Daadkracht

 

Solliciteren?                          

Ben jij op zoek naar een unieke stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.   

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.