Overslaan naar content

Stagiair(e) Brand & Design

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Marketing, Media & Partnerships

Functieomschrijving

Als stagiair(e) bij PSV Brand & Design krijg je de mogelijkheid om jouw twee passies te combineren: voetbal en design. Je werkt in een nieuw kantoor in het Philips Stadion. Als Brand & Design hebben wij een duidelijk doel voor ogen; een sterke positionering van het merk PSV door het ontwikkelen, beheren en bewaken van de merkidentiteit en een optimale integratie van onze partners, waar relevant. We zijn altijd bezig met het creëren van diverse PSV-uitingen. Dat kan het ene moment het realiseren van een PSV FANstore-campagne zijn en een uur later het maken van een Matchday-plaatje voor de Champions League. Het andere moment werk je aan een Business Event om de dag af te sluiten met het maken van het Phoxy Magazine. Bij ons komt alles van de club voorbij. Je zult daardoor ook veel samenwerken met andere clusters van de afdeling Marketing, Media & Partnerships.


Wat is de afdeling Marketing, Media & Partnerships?

PSV Brand & Design valt onder de afdeling Marketing, Media & Partnerships. Een afdeling die binnen de PSV-organisatie onder andere verantwoordelijk is voor de huisstijl en alle media-uitingen van de club en het Philips Stadion, zoals magazines, websites, e-mails, social media uitingen, LED-boardings en campagnes. Deze uitingen worden intern gemaakt, PSV is dus zelf opdrachtgever én medium tegelijk. Dit alles met een groot bereik. Daarnaast is de afdeling feitelijk een intern reclame- en productiebureau dat zelfstandig opereert in overleg met interne opdrachtgevers zoals PSV Business, PSV Ticketing, PSV FANclub en Merchandising.

Vereisten

Wat ga je doen als stagiair(e) Brand & Design

 • Het uitvoeren van uiteenlopende DTP-werkzaamheden;
 • Brainstormen en uitwerken over mogelijke campagnes;
 • Het doorontwikkelen van het merk PSV.

Je profiel als stagiair(e) Brand & Design


Eisen/Wensen

Laat je niet afschrikken door de eisen. Voldoe je niet aan alles? Dan is dat geen probleem, solliciteer vooral als je gemotiveerd bent.

 • Vanzelfsprekend ben je creatief aangelegd;
 • Je kunt zelfstandig, nauwkeurig en zorgvuldig werken;
 • Je bent stressbestendig;
 • Voor feedback ken jij geen angst;
 • Deadlines zie jij als een uitdaging;
 • De Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop beheers je goed. Kennis van After Effects is mooi meegenomen;
 • Je hebt een voorliefde voor PSV.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen bij PSV. Dat zijn; prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Solliciteren?

PSV biedt een uitdagende en bijzondere werkplek, is een A-merk binnen de multimediabranche en heeft een enorm mediabereik. Ben jij op zoek naar een unieke werkplek en herken jij je in een van bovenstaande omschrijving? Stuur dan je motivatie en je CV op via de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of