Overslaan naar content

Stagiair(e) PSV FANclub

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
FANclub

Functieomschrijving

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor de PSV FANclub? Heb jij interesse in kinderen, het ondersteunen van activiteiten, ben je communicatief vaardig en doe je een opleiding in de richting van evenementen, leisure of administratie? Dan is dit jouw kans om PSV op tijdelijke basis te versterken. Lees deze vacature en reageer direct via de vacaturesite.


Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.


PSV is op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiair(e) voor de PSV FANclub. De stage zal starten in augustus/september 2024.


Wat is de PSV FANclub?

Als stagiair(e) PSV FANclub maak je onderdeel uit van de afdeling PSV FANclub. Deze afdeling is een onderdeel van de afdeling Marketing, Media & Partnerships. De PSV FANclub wil kinderen op jonge leeftijd kennis laten maken met en binden aan de club. Hiervoor zijn twee fanclubs in het leven geroepen: de Phoxy Club en FC PSV. Zie voor een impressie van de fanclubs en de verschillende evenementen en activiteiten de website PSV.nl/FANclub.

Vereisten

Wat ga je doen als stagiair(e) PSV FANclub?

Je gaat je bezig houden met het ondersteunen van evenementen en (wedstrijd-)activiteiten. Ook ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij administratieve processen van de PSV FANclub. Zo zal je aan de slag gaan met het verwerken van nieuwe leden, uitvoeren van cadeau-/postmomenten en het bekend maken van prijswinnaars. Je hebt wekelijks schriftelijk en mondeling contact met (ouders van) leden. Daarnaast begeleid je PSV Feestjes en ga je op pad met Phoxy.


Wie zoeken wij op de afdeling PSV FANclub?

 • MBO in de richting van evenementen, leisure of administratie
 • Beschikbaar van september tot en met januari/februari.
 • Fulltime meewerkstagiaire. 
 • Creatief
 • Nauwkeurig
 • Toont initiatief
 • Sociaal vaardig
 • Goed in de omgang met kinderen
 • Rijbewijs is een pré
 • Beschikbaar in het weekend en de avonden

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Solliciteren?

Ben jij op zoek naar een unieke stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of