Overslaan naar content

Stagiair(e) Redactie

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Marketing, Media & Partnerships

Functieomschrijving

PSV is een vooraanstaande voetbalclub in Nederland en Europa. De club kent een rijke historie en streeft continu naar professionaliteit op Champions League-niveau. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn.


Wij zijn per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Stagiair(e) Redactie. Als Stagiair(e) Redactie ben je onderdeel van het Content & Mediateam van de club. Daar vertellen we je zo meer over. Eerst even over jou.


Heb jij een nieuwsgierig karakter, een vlotte pen, ervaring als interviewer en beschik je over kennis van voetbal en communicatie? Dan past deze stage perfect bij jou. Als redactiestagiar(e) ga je dagelijks aan de slag met de actualiteit rondom PSV. Je wordt een onmisbaar onderdeel van het mediateam, waar je fungeert als een verbindende factor tussen de verschillende teams en bijvoorbeeld de supporters.


Word jij de nieuwe redactiestagiair(e) van PSV? Dan krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende rubrieken op PSV.nl; voer je interviews met allerlei personen binnen en buiten de organisatie en krijg je de vrijheid om je eigen ideeën uit te werken. Daarnaast word je compleet wegwijs gemaakt in de communicatiewereld, waarin elke boodschap zorgvuldig wordt opgesteld en elk woord wordt gewogen. Als medewerker van PSV werk je vanuit het Philips Stadion en ben je wekelijks te vinden op PSV Campus De Herdgang.


Kortom, jouw kerntaken zijn gericht op het vakgebied journalistiek. Het redactioneel invullen, controleren en bewaken van het gehele portfolio aan eigen media van PSV: print media en online. Je werkt samen met en wordt begeleid door de Redacteur van PSV Content & Media.


Marketing, Media & Partnerships
De afdeling Marketing, Media & Partnerships is binnen de PSV-organisatie verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten, mediaproducties en strategische partnershipactivaties van de club. Het team ontwikkelt campagnes en projecten van A tot Z waarbij je opereert in overleg met interne opdrachtgevers zoals collega’s van sales, ticketing, kidsclubs, merchandise, museum en tours. Natuurlijk volgen we ook de voetbalagenda’s en zorgen we ervoor dat iedere PSV’er elke dag niets mist van alles wat er bij de club gebeurt. Op en naast het veld.

Vereisten

Content & Media

Als Stagiair(e) Redactie word je onderdeel van het team Content & Media, dat valt binnen de afdeling Marketing, Media & Partnerships. Het Content & Mediateam bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Cameramannen/editors, fotografen, socialmediaredacteuren en nog veel meer disciplines. Samen maken, posten en delen we vrijwel alle PSV-content die jij dagelijks op onze kanalen voorbij ziet komen. Denk daarbij aan de verjaardagsvideo’s op Facebook, de PSV TV-uitzending op ESPN, Branded content voor onze Partners, een kippenvelvideo voor PSV – Borussia Dortmund, de TikToks op @psv en de berichten op PSV.nl. Alles wordt in-house geproduceerd door het eigen mediateam.


Herken je jezelf hierin?

  • Je volgt een journalistieke opleiding op HBO- of WO-niveau
  • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels
  • Je bent flexibel, stressbestendig en zelfstandig
  • Je hebt een voorliefde voor de mooiste club van Nederland: PSV

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen bij PSV: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Geïnteresseerd?

Hebben we je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of