Overslaan naar content

Stagiair(e) Sportmarketing- en evenementen

Op locatie, Hybride
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Stadion Exploitatie

Functieomschrijving

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken voor de afdeling Marketing en Media? Heb jij interesse in wedstrijdentertainment en evenementen en doe je een opleiding in de richting van HBO SPECO sportmarketing of HBO Leisure & Events management? Dan is dit jouw kans om PSV op tijdelijke basis te versterken. Lees deze vacature en reageer direct via de vacaturesite. 


Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau.


PSV is op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiair(e) Sportmarketing en -evenementen voor 32/40 uur per week. De stage zal starten in september 2024 en zal +/- 6 maanden duren.  


Wat is de afdeling stadion?

PSV Marketing & Media is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-uitingen van de club. PSV Media verzorgt de content op alle eigen mediakanalen van de club, zoals de prijswinnende website PSV.nl, tv-programma’s op ESPN en de clubmagazines.

  

Wat ga je doen als stagiair(e) Sportmarketing en -evenementen?

Als stagiair(e) Sportmarketing en -evenementen heb je een ondersteunende rol bij taken zoals:

Het assisteren bij het organiseren van evenementen, verzorgen van wedstrijdentertainment rondom PSV, Jong PSV en PSV Vrouwen. Als stagiair(e) informeer, begeleid en stuur je diverse doelgroepen aan. Het schrijven van scripts en draaiboeken is ook onderdeel van de stage.

Vereisten

Primaire kerntaken van de stageplaats Sportmarketing en -evenementen

  • Productie van het PSV FANplein
  • Ondersteunen bij wedstrijdentertainment
  • Ondersteunen bij evenementen

Wie zoeken wij op de afdeling Marketing en Media?

  • HBO student SPECO Sportmarketing/ HBO student Leisure en Events Management of soortgelijke richting
  • Communicatief vaardig
  • Teamplayer
  • Betrouwbaar
  • Klantgericht
  • Flexibel inzetbaar bij eventuele aanwezigheid wedstrijden. In principe alle wedstrijden (PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen) beschikbaar

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief.


Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.      

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

of