Overslaan naar content

Stagiair(e) Trainer BMO PSV Academy (Bachelor)

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
PSV Academy

Functieomschrijving

Ben jij de stagiair(e) vanuit de ALO opleiding die actief mee wil bouwen aan de afdeling Performance van PSV binnen de onderbouw van de Academy? Heb jij interesse om een bijdrage te leveren aan de breed motorische ontwikkeling van spelers vanuit onze visie op atletische ontwikkeling. Daarnaast het doen van praktisch relevant onderzoek? Dan is dit jouw kans om een transfer te maken naar PSV. Lees deze vacature en reageer direct via de site. 


Eendracht maakt macht. Daar is PSV op gebouwd. Het is ons DNA en we stralen dat gedachtegoed niet alleen uit op de (internationale) velden, maar ook daarbuiten. PSV geldt als een van de meest vooraanstaande clubs van Nederland. De club kent een rijke historie, zal constant streven naar prestaties in de Nederlandse top en heeft ambities op Champions League-niveau. Om de organisatie naar een hoger niveau te brengen, zijn we op zoek naar X kandidaten voor de functie van Stagiair(e) trainer BMO (10-20 uur per week, in goed overleg te bepalen).


Wat ga je doen als Stagiair(e) trainer BMO (breed motorisch onderwijs)?

Je gaat de verantwoordelijke van het BMO/Multiskills beleid ondersteunen in hun werkzaamheden bij de verschillende teams. We proberen je kennis te laten maken met zo veel mogelijk taken die je in het werkveld tegen gaat komen en mee te nemen in de visie. Daarnaast is er ruimte voor de uitvoering van een eigen wetenschappelijk onderzoek als dit gewenst is vanuit je opleiding en in overeenstemming met de PSV Performance Staf. Je gaat onder andere BMO trainingen verzorgen in een innovatieve sporthal met invloeden vanuit het ASM-model (Athletic Skills Model).


Voor het seizoen 2024-2025 hebben we twee stageplaatsen beschikbaar:

- Stagiair(e) Trainer BMO PSV Academy (Bachelor)

Stages zullen bij voorkeur starten in augustus-september 2024 tot en met juni 2025. Dit zijn de maanden waarin het seizoen loopt binnen de Academy teams exclusief vakantie weken/dagen. Mocht je op zoek zijn naar een stage vanaf januari 2025 dan is dit bespreekbaar maar voorkeur voor minimaal één seizoen.


Primaire kerntaken van de Stagiair(e) trainer BMO:
- Ondersteuning van BMO trainingen binnen de leeftijden: O9-O10-O11-O12. Mogelijk in een later stadium Multiskills trainingen bij de leeftijden O13 en O14;
- De visie vanuit BMO binnen PSV gaan leren om beter te kunnen toepassen. Hierin zitten dus ook invloeden vanuit het ASM (Athletic Skills Model);
- Het voorbereiden, overleggen en verzorgen van BMO trainingen. In welke mate is afhankelijk van prestatie. Dit altijd in overleg. Dit kan in eerste instantie ook een gedeelte zijn;
- Het plannen, organiseren en uitvoeren/aansturen van BMO trainingen bij Jumpsquare;
- Individuele trajecten aangaan met spelers;
- Bijdrage aan het verder ontwikkelen van de BMO-visie. Dit kan door middel van wetenschappelijk onderzoek vanuit opleiding;
- Deelnemen aan interne scholing en kwaliteitsverbetering.

Vereisten

Je profiel als Stagiair(e) trainer BMO: 

- Je zit momenteel in het 3 de studiejaar of in afstudeerjaar 4 van je ALO Bachelor-studie;

- Altijd op zoek naar uitdaging;

- Wil zichzelf continu verbeteren;

- Proactieve houding door alles te willen weten en helpen;

- Al enige ervaring met training of lessen verzorgen aan kinderen/pubers binnen breed motorisch onderwijs;

- Flexibel met stagedagen en uren. Ook bereid in avonden bezig te zijn;

- Eventueel (indien nodig) combineren met scholen samenwerking van PSV in de regio.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de kernwaarden die horen PSV. Dat zijn: prestatiegericht, gastvrij, betrouwbaar, sociaal betrokken en innovatief. Ook is het belangrijk dat je flexibel bent.


Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je indienen via de vacaturesite.   

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Let op: deze vacature sluit uiterlijk vrijdag 21 juni 2024

of